Mii de persoane au traversat Podul Bosfor pe jos din cauza unui accident rutier

Bogaz Koprusu'nu yuruyerek gectiler Luni, un accident în trafic ce a avut loc în districtul Şişli din Istanbul a provocat congestionarea traficului din zona asiatică a Istanbulului şi până în zona europeană. Acest lucru a făcut ca mii de navetişti să traverseze Podul Bosfor pe jos.

 Multe persoane care se îndreptau către locul de muncă luni dimineaţă au decis să coboare din autobuze şi să meargă pe jos pe Podul Bosfor, bucurându-se se pare de vremea frumoasă.Accidentul a avut loc pe strada principală Çağlayan dimineaţa devreme, îngheţând traficul. Blocajul s-a întins de la Mecidiyeköy la Uzunçayır. Din cauza accidentului, linia de autobuz a avut întârzieri. Drept rezultat, rezidenţii au decis să meargă pe jos către staţia Zincirlikuyu. O echipă de poliţişti a fost chemată la faţa locului pentru a rezolva problema.

 Condiţiile s-au agravat din cauza autobuzelor care veneau unele după altele şi nu opreau în staţie pentru a lua călătorii. În unele părţi ale oraşului, un grup de pasageri a blocat drumul, obligând autobuzele să oprească. Unele persoane au rugat şoferii din vehiculele aflate pe drum să oprească pentru a-i ajuta, ajungând în cealaltă parte a Podului Bosfor într- o oră și jumate.

 

Bogaz Koprusu'nu yuruyerek gectiler