Noi tragedii umane provocate de Regimul Erdogan: sângele celor 5 membri ai unei familii s-a amestecat cu marea

Barca în care se aflau membrii unei familii din Turcia – acuzați de autorități că ar fi parte din mişcarea Hizmet – s-a scufundat în marea Egee. Cadavrele celor 3 copii ai familiei au fost purtate la mal de valurile ce ating țărmurile insulei Lesbos.
Potrivit portalului de ştiri Tr724, cuplul Maden, ambii foşti profesori, şi cei 3 copii ai familiei, se aflau în barca ce s-a pierdut în apele mării Egee. Vârstele celor două fete erau 10 şi 13 ani, iar corpul băiatului a fost găsit după o zi de căutări, fiind aruncat de valuri pe țărmul Mantamado.

Polițistul grec însărcinat cu înştiințarea morților pentru Lesbos News a anunțat că cele trei cadavre ale copiilor erau în stare de descompunere, fiind de cel puțin 10 zile în apa.

Potrivit poliției elene, corpurile părinților încă nu au fost găsite, dar  la unul dintre cadavrele copiilor a fost găsită o carte de de identitate.

Rudele familiei Maden din provincia Samsun, care a decedat în drum spre „libertate”, încearcă să meargă în Grecia pentru a putea ridica cadavrele acestora.
Cuplul Maden a lucrat ultima oară în Kastamonu însă, din cauza evenimentelor din 15 iulie 2016, şcoala unde profesau a fost închisă prin decret.