Soția procurorului arestat a încercat să se sinucidă

 

medine unal

Medine Ünal a încercat să se sinucidă după o cădere psiihică pe care a avut-o în urma reținerii de către poliție a soțului procuror. Aceasta este profesoară la o universitate din Burdur, Turcia.

După 15 iulie în urma puciului eșuat, regimul Erdogan a început „vânătoarea de vrăjitoare” împotriva judecătorilor și procurorilor. Au fost eliberați din funcție aproximativ  3 mii de judecători și procurori, iar pe numele a sute dintre aceștia au fost emise mandate de arest. Ümit Ünal, procuror din Burdur – sudul Turciei, a fost reținut pe 17 iulie. În urma cercetărilor efectuate, a fost arestat în data de 20 iulie, pentru complicitate la tentativa de puci eșuată.

Soția acestuia, Medine Ünal, a intrat în depresie. Joi seara, fiind singură acasă, a încercat să se sinucidă cu pesticide. Pentru că nu răspundea la telefon, prietenii acesteia au alertat poliția. Ajunși la fața locului, organele de poliție au găsit-o inconștientă. Medine Ünal, în vârstă de 26 de ani, se află acum sub tratament. Ea este profesor asistent la Facultatea de Medicină din Burdur.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *