Turcia a planuit rapirea lui Gülen din SUA!

Fost director al CIA James Woolsey spune că, a participat la o întâlnire cu oficialii turci, inclusiv fostul consilier pe probleme de securitate nationala al lui Trump, Michael Flynn, unde au vorbit despre transferul lui Fethullah Gülen în Turcia, pe calea ilegală.

Potrivit cotidianului Wall Street Journal, pe 19 septembrie Ministrul Energiei Berat Albayrak impreună cu Ministrul de Externe Mevlut Cavuşoğlu şi lobby-stul AKP-ului Ekim Alptekin s-au întâlnit cu Michael Flynn intr-un hotel din New York, despre răpirea lui Gulen. La mijlocul întâlnirii a participat şi fostul director al CIA-ului James Woolsey, mărturisind acestora că, ‘’extradarea lui Gülen, pe cale ilegală, nu este posibilă’’ scrie cotidianul american. Woolsey spune că, idea vehiculată pentru transferul lui Gulen a fost ‘’rapirea lui din propria locuintă pe timpul noptii’’. La aceasta intalnire nu s-au stabilit detaliile rapirii.

Purtatorul de cuvant al lui Michael Flynn a declarat la Wall Street Journal că, Flynn nu a discutat cu oficialii turci acest subiect.

https://www.youtube.com/watch?v=MVnOR6cQff8&t=4s