Terorist capturat cu lista asasinării unor politisti turci

Teroristul suspect care urma să înmâneze lista din care făcea parte un număr de cincizeci de poliţişti YDG-H-ului afiliat al PKK-ului, pentru planul de asasinare, a fost arestat în provincia Agri din Turcia sâmbătă.
 
În zonele de sud-est şi est din Turcia, oficialii de securitate se află în alertă maximă deoarece ştirile au indicat că grupul terorist pro-kurd PKK şi afiliaţii săi se plimbau purtând la ei liste de asasinare a anumitor poliţişti, soldaţi şi altor persoane din personalul de punere în aplicare a legilor.

În ziua de sâmbătă a fost arestat un membru terorist care purta asupra lui o listă cu persoane ce urmau a fi asasinate şi care trăiau într-un adăpost public deţinut de TOKI (Administraţia de Dezvoltare a Locuinţelor din Turcia).
 
În urma inspecţiei, poliţia a confirmat că din listă făceau parte numele a cincizeci de poliţişti care locuiesc în TOKI. Poliţiştii preferă de obicei să locuiască în apartamente ieftine ale statului, majoritatea ocalizate la periferia oraşelor.
 

Potrivit declaraţiilor oferite, suspectul urma să înmâneze lista YDG-H-ului (Mişcarea Patriotică Revoluţionară pentru Tineret) în vederea întocmirii planului de asasinarepkk liste