Profesoara din Turcia: printre cei mai buni 50 de profesori din lume


dilek livaneli kumkoy ogretmen
O profesoară din Turcia a fost aleasă în topul celor mai buni 50 de profesori din toată lumea. Acest lucru a fost posibil datorită proiectelor extra-curriculare realizate pentru elevii săi.

Dilek Livaneli, este profesoară într-un sat din districtul Samsun, pe malul Mării Negre. Ea își iubește atât de mult meseria, încât a realizat foarte multe proiecte sociale atât pentru copii cât și pentru părinți.

În afara programului școlar, aceasta împreună cu elevii au mers la teatru, cinematograf, muzeu precum și la diverse concerte. De asemenea, pentru mamele copiilor, a organizat cursuri de calificare pentru ca ele să se poată angaja.

Varkey GEMS Foundation organizează în fiecare an, „The Global Teacher Prize”. În data de 8 decembrie a fost anunțat TOP 50 profesori din toata lumea; http://www.globalteacherprize.org/top-50-finalists

TOP 10 va fi anunțat în luna februarie, iar câştigătorul „Global Teacher Prize” va primii premiul în cadrul festivalului „Global Education and Skills Forum” ce va avea loc în Dubai, pe data de 16 martie din 2015.