Visul celei mai tinere victime nu va deveni niciodată realitate

veysel atilgan
 
Cea mai tânără victimă a atentatului terorist din data de 10 octombrie din 
Turcia, un băiat de nouă ani, a fost comemorat în școală de către prieteni și profesori. În data de 12 octombrie, aceștia au pregătit un scurt video în memoria celui pierdut.
Veysel Atılgan este cea mai tânără victimă a exploziilor gemene care au avut loc în fața gării unde se aflau mii de manifestanți ce mărsăluiau la un miting de pace spre Piața Sıhhiye din Ankara.
 
İbrahim Atılgan a decis să se alăture manifestației împreună cu fiul său în vârstă de nouă ani. Ideea lansată de către toți participanții la miting, în legătură cu securitatea asigurată de către forțele de ordine, l-a făcut pe acesta din urmă să participe. 
 
Ideea că dorința băiețelului de a deveni avocat nu va mai putea fi dusă la bun sfârșit, i-a făcut pe profesorii și prietenii lui Veysel din cadrul Școlii Primare Kursad Bey să plângă în cadrul ceremoniei din 12 octombrie. Într-un video, se poate vedea cum Veysel Atılgan, în uniforma de școală, lângă bicicleta și tableta primită în dar de la mama sa, anunță dorința sa de a deveni avocat atunci când va crește: ”Vreau ca atunci când voi fi mare să devin avocat. De la mama mea, vreau o bicicletă, o tabletă și un computer „, spune el zâmbid la cameră. Imagine lui Veysel a fost pusă pe un birou într-o sală de clasă, iar profesorii și prietenii acestuia i-au adus flori. 
 
 
İbrahim Atılgan, lucrător în gările din Turcia și, Veysel Atılgan,  au fost duși să se odihnească în pace în data de 12 octombrie, în districtul Gercüș din provincia Batman. Din cauza impactului emoțional, foarte multe rude ale celor două victime, tată și fiu, au leșinat văzând doar trupturile neînsuflețite ale acestora.