Turcia: Vinde pe stradă urmăritori pe rețelele de socializare

Un intreprinzător de la Adana vinde pe stradă, la tarabă, urmăritori, like-uri și comentarii, pentru cei care doresc să devină fenomene pe internet.
Yılmaz Fikriderin a deschis o tarabă în fața magazinului prietenului ei din Seyhan, Adana. Acesta s-a folosit de interesul tinerilor pentru rețelele de socializare. Intreprinzătorul de 38 de ani le dă o mană de ajutor celor care doresc să devină celebri pe internet. Acesta vinde la prețuri rezonabile urmăritori, like-uri și comentarii.
Zilnic 20.000 de urmăritori

Fikriderin practică acest lucru de câteva luni, inspirându-se de la site-urile care vând urmăritori. Intreprinzătorul a subliniat că turcii ca popor au încredere în lucrurile pe care le văd și le pot atinge. Acestă vinde în medie pe zi între 20-30 de mii de urmăritori. Chiar dacă unora li se pare bizar, clienții fideli sunt în special tineri și firmele care fac comerț online.
Urmăritorii sunt reali

Fikriderin a mai adăugat că este cinstită fața de clienții săi: ”Urmăritorii vânduți de mine sunt adevărati și statornici. Clienții mei sunt mulțumiți”.
Fikriderin cere pentru 1000 de persoane urmăritoare pe Instagram 6 lire (4 RON), pentru like-uri 5 lire (3,3 RON)