Pentru că nu voia să divorțeze,o femeie a ascuns o bancnotă de 1 dolar acasă. Apoi și-a reclamat soțul ca fiind gulenist .

O femeie din İzmir care nu dorea să divorțeze, a adus în casa în care locuia cu soțul ei, cărțile publicate de Fetullah Gulen.

O  bancnotă de 1 dolar cu seria F (acronimul numele Gulen), era considerată drept dovadă de afiliere la mișcarea gulenistă. Femeia a ascuns în casă o bancnotă de 1 dolar cu seria E, mai apoi l-a denunțat pe soțul său de  apartenență ‘Feto.’

Potrivit știrii publicate de ziarului local, Yeni Asir, Gulcan A care locuiește în localitatea Buca din Izmir, în urma recomandării familiei , s-a căsătorit cu  patronul lanțului de marketuri, Rüstem A. în anul  2016. Numai că fericirea nu a durat mult. După 4 luni, din cauza certurilor permanente, soții și-au separat drumurile. Soțul  Rüstem A. a vorbit cu  avocatul său pentru divorț.

Cărți ale lui Gulen și 1 dolar

Femeia care nu dorea să divoțeze a început să-și urmărească soțul ca un detectiv. A aflat că acesta discută cu un avocat. Asfel a început să-și pună palnul diabolic în acțiune. A intrat în fosta casă unde locuia cu soțul ei, a adus cărți ale lui Fetullah Gulen, dușmanul de moarte al regimului Erdogan. Și printre cărți a pus o bancnota de 1 dolar care este considerată ca fiind probă care atestă legătura cu guleniștii.

Urmează denunțul…

S-a dus și și-a denunțat soțul că este gulenist.

Poliția venită acasă a găsit cărțile și printre cărți bancnota, chiar dacă nu era seria F, ci E.  În urma acestui fapt Rustem a fost luat în arest și deținut.

Omul de afaceri Rustem A, a rămas timp de 6 luni în detenție. De această dată Rustem a început să facă pe detectivul. Cât timp a fost în închisoare, în urma cercetărilor făcute de avocați, a aflat că denunțătorul și de fapt persoana care a regizat totul, a fost soția sa.

Lui Rustem i-au trebuit 6 luni ca să poată demonstra acest complot. Când a ieșit din închisoare, i-a intentat soție proces de divorț.

Femeia insistă…

Soția Gulcan A. nu a rămas pasivă acestui atac. De această dată a pretins că a fost înșelată și a cerut 350 de mii de lire (50. 000 de euro) despăgubire.

Complotul s-a prabușit

Procesul a durat mai mult de un an. Săptămâna trecuta procesul a fost câștigat de omul de afaceri Rustem. În urma procesului judecătorul dat sentința de divorț, găsind-o vinovată pe Gulcan A. Cerințele de despăgubire nu i-au fost aprobate. Rustem A, a făcut de geaba 6 luni de închisoare.