X

Mama copilului bolnav de cancer osos a fost arestată, după ce a cerut eliberarea tatălui

Mama băiatului bolnav de cancer a fost arestată marți, din cauza unei postare pe Twitter, prin care copilul cere eliberarea tatălui său din închisoare, scrie euronews.com

Mama lui Ahmet Burhan, în vârstă de 8 ani care suferă de cancer osos a fost luată în arest, lasând băiatul fără părinții.

Ahmet Burhan de un an de zile luptă cu cancerul osos și a devenit viral pe rețele de socializare prin mesajul său emoționat adresat autorităților.

„ De 19 luni nu l-am văzut pe tatăl meu. De un an sunt bolnav. Vreau să-mi îmbrățișez tatăl. Doresc să mă vindec!”, a spus băiatul, în filmare.

Știrea rețineriii mamei lui Ahmet,  fost dată de deputatul HDP, Faruk Gergerlioglu.

“Cred că mama lui Ahmet Zekiye Atac a fost reținută pentru că a împărtășit situația copilului pe Twitter” , a postat Gergerlioglu pe contul său de Twitter.

Tatăl lui Ahmed  Burhan a fost arestat la 20 februarie 2018 pentru că a avut o funcție într-un cămin pro-Gulen din provincia Adana și condamnat la 9 luni și 9 ani de închisoare la 30 noiembrie 2018. Cazul lui Ataç, fusese trimis în judecată la Înalta Curte Penală Adana Nr.2, acum dosarul se află în recurs.