X

Tatăl Rabiei Naz a fost închis în spital pentru a se constata dacă e nebun sau nu

S-a hotarât ca Șaban Vatan, tatăl Rabiei Naz, (fetița care a murit într-un mod suspect în fața casei sale din districtul Eynesil din Giresun) ar trebui să fie închis la spital timp de trei săptămâni pentru a vedea dacă sănătatea sa mintală este bună.

Şaban Vatan a susținut că fiica lui în vârstă de 11ani nu s-a sinucis, ci a fost ucisă ca urmarea a unui accident de mașină și că Canikli  a intervenit în anchetă. El a pretins că incidentul ar fi fost mușamalizat pentru a nu păta reputația primarului Eynesil, al cărui nepot ar fi lovit fetița.

Şaban Vatan a vorbit pentru Medyablok, afirmând: “Sunt dus la spital pe baza unor  documente false. Nu știu ce îmi vor face acolo. Mi-au făcut spitalizare pentru trei săptămâni. Dar presupun că vor încerca să mă înnebunească și să mă determine să tac”.

Metin Cihan traducător, jurnalist cetățenesc care a ținut legătura directă cu Șaban Vatan, a împărtășit un videoclip cu Vatan. Vatan spune în video că: „Aceasta este rușinea partidului AKP. Nurettin Canikli a acoperit uciderea copiilor din Alucra. Nurettin Canikli a acoperit uciderea copiilor din Eynesil. Și ar trebui să dea socoteală”, a spus el.

Vatan Șaban a căutat să se facă dreptate în cazul fiicei sale chiar la Curtea Penală Giresun. Fratele acestuia, Muhammed Vatan, care este prieten apropiat cu primarul, a declarat că„ fratele său nu este sănătos mental”. În urma acestei declarații discutabile, instanța a cerut investigarea sănății mintale al lui Vatan. Potrivit hotărârii judecătorești, Șaban va fi luat de acasă și va fi dus de către polițiști la Spitalul de Boli Mintale Samsun. Decizia a fost discutată și în sistemul național judecătoresc UYAP.

Cine a omorât-o pe Rabia Naz?

This post was last modified on 16/04/2019 07:38