Se caută angajat care să nu se joace pe telefon

Un proprietar a unei patiserii din Turcia a afişat pe geamul localului său, un anuț în care  scrie că dorește personal care să nu se joace pe telefon  în timpul serviciului. Asta  pentru că angajații săi neglijau munca din cauza faptului că erau tot timpul pe telefon, transmite agenția DHA.

Emrah Güngörmüș din provincia sudică, Hatay este proprietarul unei patiserii. Nemulțumit de angajații săi care neglijau munca pentru că erau dependenți de telefon, a hotârât să  pună pe geamul localului un anunț în care scrie că dorește personal care  nu se joacă cu telefonul.

Emrah Güngörmüș a povestit că avea un  asistent  care nu era atent la indicațiile pe care le dădea  pentru că butona telefonul, apoi îl tot întreba de fiecare dată ce să facă.

”M-am enervat foarte tare și l-am concediat .Apoi am luat o decizie că nu voi mai  angaja pe nimeni care se joacă pe telefon!”, a povestit  Gungormuș.

”În orice urgență sau când sună cineva  se poate uita, evident,  la telefon, nu suntem atât de nemiloși . Dar vrem ca angajații noștri să nu piardă orele de muncă  stând tot timpul pe telefon” , a declarat proprietarul.