Erdoganizarea Turciei cu viteza maximă

 
 
ismail-cakmak
Regimul Erdogan continuă epurarea masivă a „dușmanilor ţării.”
Numărul celor concediaţi a ajuns la 130.000, prin ultimul decret guvernamental. Cei care au rămas fără locuri de muncă sunt: generali, poliţiști, judecători, procurori, funcţionari, etc.
Din nefericire, dezastrul nu se oprește aici: securitatea naţională este vulnerabilă, iar instituţiile de stat sunt aproape blocate.
Guvernul turc angajează masiv poliţiști și funcţionari publici, dar nu pe criterii obiective. Examenul nu mai este valabil, ci „loialitatea faţă de Partid”.
Absurdul este in floare in Turcia AKP-listă: un avocat cu 1 an experienţă poate deveni judecător sau procuror, chiar dacă nu obţine 70 de puncte din 100 la examen.
Pe posturile de sergenţi și caporali din armată, pot veni și persoane cu educaţie primară-cei care au terminat 5 clase.

erol olcak erdogan inmormantare

Ca să fie totul și mai „roz”, Erdogan a anunţat că refugiaţii sirieni și irakieni vor fi „integraţi in societate” și vor primi cetăţenie.
Binefăcătorul președinte turc a menţionat:”Printre refugiaţi sunt persoane calificate, cu studii. Unii sunt doctori, avocaţi, ingineri, etc. Trebuie să profită de acest avantaj.”
Prin mișcarea pe care președintele Erdogan vrea să-o facă pe „tabla de joc a Turciei”, dorește să obţină „voturi in favoarea sa” la referendumul din primăvară. Turknews