Echipa de fotbal din regiunea kurdă atacată în Antalya

Jucătorii și antrenorul echipei Cizrespor au fost atacați duminică, după un meci din provincia Antalya, scrie bianet.org. Doi jucători și antrenorul au fost duși la spital.

Cizrespor, o echipă de fotbal din provincia Șırnak, sud-estul Turciei, a fost atacată după meciul pe care la jucat cu Serik Belediyespor, din Antalya. Cele două echipe au jucat un meci al Federației de Fotbal din Turcia (TFF). Jocul sa terminat cu 1-1.

“De îndată ce meciul sa încheiat, jucătorii Sinan Kalaycı și Alican Tez au lovit antrenorul”, a declarat președintele Cizrespor, Maruf Sefinç, pentru Kurdistan 24.  „Când am făcut 1-0, au scos tabloul de bord și au pus steagul Turciei în locul acestuia”, a declarat acesta.

Președintele a relatat că, după atacul celor doi jucători, susținătorii au aruncat cu obiecte pe teren. Pe coridoare, membrii echipei tehnice adverse i-au bătut pe jucătorii de fotbal.

„Unii din echipa tehnică a echipei Cizrespor l-au atacat pe arbitru și i-au injurat pe suporteri în tribune”, a declarat echipa adversă, Serik Belediyespor, pe contul său Instagram.