A făcut statuia de ceară a tatălui său care murise și a așezat-o în colțul casei

Un cetățean din regiunea Mării Negre, a făcut statuia de ceară a tatălui său care murise acum 6 ani. Așezând această statuie în colțul casei sale, își astâmpără  dorul  de tatăl său, scrie CNN Turk.

Această idee interesantă i-a venit în minte lui Murteza Kuğuoğlu anul trecut într-o vizită la un muzeu din Istanbul. După ce Murteza a văzut statui de ceară în muzeu, s-a gândit că poate așa va reuși să-și astâmpere dorul față de tatăl său care murise acum 6 ani.

A  trimis toate detaliile despre dimensiunile tatălui , inclusiv înălțimea și fotografia acestuia, unei firme din Bursa. Peste câteva săptămâni s-a dus să-și ridice comanda, tocmai la 900 de km depărtare. Apoi a  așezat statuia la intrarea casei din provincia Giresun.

Vecinii care au venit în vizită, au rămas uimiți de asemănarea statuii cu prezența reală a tatălui său. Unii întrebau “De ce nu vorbește, e bolnav?”.

Murteza nu era singurul mulțumit de statuia de ceară. Mama lui de 76 de ani a fost, de asemenea, foarte fericită. De fiecare data când îi este dor, Emine se așează lângă statuie. Femeia  vârstnică  îi mulțumește fiului său pentru ideea pe care acesta  a avut-o.