Fotbalist turc celebru, condamnat la închisoare după ce a snopit în bătaie un cunoscut cântăreț

Mijlocașul de la Barcelona, ​​Arda Turan, care joacă în prezent la Bashakșehir, din Istanbul, a fost condamnat la doi ani și opt luni de închisoare pentru că a tras cu un pistol, pentru deținerea ilegală a unei arme și vătămare intenționată, scrie presa turcă.

Cu toate acestea, instanța a schimbat sentința, iar Turan va intra în închisoare numai dacă va comite o altă crimă în următorii cinci ani.

Turan a fost implicat într-un conflict cu cântărețul turc Berkay Shahin, într-un club de noapte din Istanbul, la sfârșitul anului trecut, când i-a spart nasul cântărețului. Ulterior, Turan a mers la spital cu o armă, cu care a tras în pământ, provocând panică.

A fost achitat de hărțuire sexuală

Mai mult, fotbalistul a fost implicat într-un scandal în care a fost acuzat de hărțuire sexuală. Însă, instanța l-a achitat pe fotbalist din cauza lipsei de dovezi, dar continuă să urmărească cazul.

Bashakshehir a declarat că l-a amendat pe fotbalistul în vârstă de 31 de ani, cu 2,5 milioane de lire turcești pentru incident. Turan s-a alăturat Barcelonei de la Atletico (Madrid) pentru 34 de milioane de euro în 2015, câștigând patru trofee, jucând 55 de meciuri și marcând 15 goluri pentru clubul catalan. Turan are 100 de meciuri pentru Turcia și 17 goluri pentru echipa națională.