Tragedie în drum spre penitenciar: familia unui deținut a fost secerată.Un tată, trei copii și o mamă și-au pierdut viața.

O familie care mergea în vizită la penitenciar și-a pierdut viața în urma unui accident de mașină. Deținutul care și-a pierdut familia în acest mod, pentru că și-a manifestat disperarea,  a fost băgat în celula de izolare de către conducerea penitenciarului, transmite boldmedya.com

Weekend-ul trecut Hicran Umuç Dalga, a fost la nunta surorii sale, care avut loc la provincia sudica Hatay. Duminică seară, împreună cu fiica sa, fratele său mai mare cumnata, fratele său mai mic și cu 3 nepoței au pornit la drum spre penitenciarul Rize. Hicran Dalga plănuise să ajungă la ora de vizită de luni dimineață, pentru a se putea vedea cu soțul său Lütfü Dalga.

Automobilul pe care îl conducea Fatih Umuç fratele mai mic a lui Hicran Umut Dalga s-a răsturnat pe drumul Sivas Pınarbaşı-Şarkışla  și a căzut în râu.

Hakan Umuç, fratele mai mare a lui Hicran Dalga și fiul său  Emre Umuc(1) și-au pierdut viața pe loc.  Ceilați copiii răniți , Yusuf Kenan și Yavuz Selim Umuç au murit în spital. Hakan Umuç  și mama celor trei copiii care și-au pierdut viața Aysun Umuç (32), Fatih Umuç (23), Hicran Dalga (32) și fiica Sibel Erva Dalga  erau stare critică la Spitalul Universitar Sivas.

Polițistul Lütfü Dalga este în închisoarea Rize de 3 ani. Acesta a fost condamnat la 7,5 ani de închisoare. Lütfü Dalga, aflând de la televizor că familia sa a avut un accident la a avut un atac de disperare din cauză că nu putea vedea nici un membru al familieie sale. Admnistrația penitenciarului l-a scos din secție și l-a pedepsit la celulă.

Sibel Erva și Hicran Dalga erau în stare critică la spitalul Universitar Sivas. Din nefericire Hicran Dalga și-a pierdut viața, fiica sa în vârstă de 3 ani are un pronostic rezervat.