La 73 de ani a alergat până în Istanbul din Anglia

O femeie în vârstă de 73 de ani a ajuns la Podul Galata din Istanbul pe 5 decembrie, după ce alergat 6000 de mile, și vrea să mai alerge până în Nepal, informează Hurriyet Daily News.

Rosie Swale-Pope a început călătoria în iulie din Brighton, Anglia și acum a ajuns în Turcia. Femeia aleargă pentru a sprijini organizația caritabilă din Statele Unite ale Americii PHASE Worldwide, care ajută comunități izolate din Nepal.

„Este o pasăre? Este un avion? Nu! Sunt eu care traversez Podul Galata într-o călătorie de 6000 de mile prin întreaga lume, din Marea Britanie până în Nepal, trăgând după mine  tot ce dețin, în spatele meu”, a scris femeia pe contul său de Twitter.

https://twitter.com/RosieSwalePope/status/1202814212373917696?s=20

 

Rosie se bucură de susținerea turcilor

Deși femeia stă uneori la hoteluri, a spus că a petrecut și nopți pe un câmp din Turcia, într-un coș special din fibră de carbon. „Sunt onorată să fiu în Turcia și să am o mare dragoste pentru poporrul turc”, a spus Rosie, în vizita ei în Turcia.

Ea a lăudat Turcia și se bucură că are deja 2000 de urmăritori turci pe Twitter de la trecerea frontierei dinspre  Grecia.

„Am deja peste 2.000 de noi prieteni pe Twitter, care sunt turci, așa că le spun Teșekkür [mulțumesc în limba turcă]. Sunteți minunați Mașaallah”, a scris ea.