Turcia: Copilul în vărstă de 8 ani, bolnav de cancer osos, a murit

‘’Îmi doresc să-mi îmbrățișez tatăl și să mă vindec’’. Asta a fost dorința lui Ahmed Burhan, bolnav cu cancer osos, în urmă cu 8 luni.
Tatăl lui a fost condamnat pentru 9 ani și 9 luni sub acuzație de membru al unei rețele teroriste pentru că avea o funcție într-un internat particular, din Adana.

Copilul în vărstă de 8 ani, bolnav de cancer osos, a murit

‘’Îmi doresc să-mi îmbrățișez tatăl și să mă vindec’’. Asta a fost dorința lui Ahmed Burhan, bolnav cu cancer osos, în urmă cu 8 luni.Tatăl lui a fost condamnat pentru 9 ani și 9 luni sub acuzație de membru al unei rețele teroriste pentru că avea o funcție într-un internat particular, din Adana.Mama lui, Zekiye, s-a luptat cu problemele birocratice, după ce i s-a anulat pașaportul pentru legături cu Mișcarea Gulen. Abia după luni de zile, mama şi fiul au plecat în Germania pentru tratamente, cu cheltuilele acoperite de campania declașată de activista Arlet Natali Avazyan. Dar toate aceste eforturi, nu au fost prea târziu. Cei doi s-au întors în Turcia, iar de atunci Ahmed a fost la terapia intensiva.Miercuri seară, Ahmed s-a stins din viața. Tatăl său îl va conduce pe ultimul drum, însoțit de jandarmi.

Gepostet von Turk News am Donnerstag, 7. Mai 2020

Mama lui, Zekiye, s-a luptat cu problemele birocratice, după ce i s-a anulat pașaportul pentru legături cu Mișcarea Gulen. Abia după luni de zile, mama şi fiul au plecat în Germania pentru tratamente, cu cheltuilele acoperite de campania declașată de activista Arlet Natali Avazyan.

Dar toate aceste eforturi, nu au fost prea târziu. Cei doi s-au întors în Turcia, iar de atunci Ahmed a fost la terapia intensiva.

Miercuri seară, Ahmed s-a stins din viața. Tatăl său îl va conduce pe ultimul drum, însoțit de jandarmi.